What´s the deal?

                                                                    (Foto: Hilda Helmhout, trappenhuis De Stadskazerne)

 

Righto! werd geboren tijdens het organiseren van de wereldberoemde fototentoonstelling World Press Photo in Kampen in 2014 en 2015. Zo maakten duizenden mensen kennis met de internationale fotojournalistiek.

 

De coördinatie en begeleiding van de veertig vrijwilligers van dit event en de koppeling van de expositie met lokale onderwijsinstellingen smaakten naar meer. Dit werd de programmering en communicatie van De Stadskazerne, een maatschappelijk, cultureel en historisch kenniscentrum. Daarnaast werkte Hilda als taaldocent bij de inburgeringscursus voor vluchtelingen.

 

Vanaf 1 september 2016 was Righto! betrokken bij de startup Kampen Tourist Info met projectplanning en het opzetten van social media. Verder wordt zij regelmatig ingezet bij de verrassende webwinkel de Hekserij.

 

Bovendien is zij bedenker, initiatiefnemer en aanjager van Verhalenhuis Kampen. In de Stichting Verhalenhuis worden mensen en gemeenschappen in de stad zichtbaar gemaakt door kunst, cultuur en (persoonlijke) verhalen. Hierbij werken de initiatiefnemers samen met sociale en culturele ondernemers met als gezamenlijk doel meer samenhang (sociale cohesie) te creëren.

 

Constructieve aanpak

 

Signaleer je iets in de samenleving wat een constructieve aanpak verdient? Heb je een idee dat je graag wilt omzetten in een concrete actie?

Zoals:

- een journalistiek verhaal of ander mediaproduct

- een expositie

- een project

- een workshop, lessenreeks of educatiemateriaal

- een activiteit of event

 

Righto! denkt en doet graag met je mee. De pr en communicatie rondom het project wordt geregeld. Verder is er ervaring met fondsaanvragen in huis. Dan gaan we samen op ontdekkingsreis. 

 

Alright, let's go!